videos

Go Back   VMaxForum.net > Main Category > The Pit Stop

The Pit Stop General chit chat

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Re: Problems using this forum??
  #11  
Old 04-11-2006, 08:07 AM
Buster Hymen's Avatar
Buster Hymen Buster Hymen is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 4,126
My VMax: 88 VMax, Red!
My other bikes: 01 Suzuki DRZ, 03 Busa
Awards Showcase
Award of Posting Excellence (APE) Nice guy award 
Total Awards: 2
Default Re: Problems using this forum??

Quote:
Originally Posted by JCSMax98
I've been having problems getting a picture INTO my post. The only option seems to be that it has to have an http: address?
Can't I just insert one from my computer??
Thx
JC
Follow the examples in this attachment to upload something from your computer.
Attached Images
File Type: jpg add an attachment 1.jpg (84.2 KB, 20 views)
File Type: jpg add-an-attachment-2.jpg (92.9 KB, 14 views)
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #12  
Old 04-26-2006, 11:13 AM
maleko89's Avatar
maleko89 maleko89 is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2006
Location: Gretna, NE
Posts: 6,473
My VMax: 1999 VMax
Awards Showcase
Nice guy award Bike event award The DOH! award 
Total Awards: 3
Default Re: Problems using this forum??

Gary, I found one problem. When in the V4Garage, the Menu button doesn't work. The others work fine.

Thanks.
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #13  
Old 06-05-2006, 09:45 AM
KRL0215's Avatar
KRL0215 KRL0215 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Warwick RI
Posts: 369
Default Re: Problems using this forum??

Buster, I think we lost the "new posts" button. Thats usually how I search the forum. Or maybe it moved?
__________________
Ken VMOA #3892
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #14  
Old 06-05-2006, 10:09 AM
Buster Hymen's Avatar
Buster Hymen Buster Hymen is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 4,126
My VMax: 88 VMax, Red!
My other bikes: 01 Suzuki DRZ, 03 Busa
Awards Showcase
Award of Posting Excellence (APE) Nice guy award 
Total Awards: 2
Default Re: Problems using this forum??

Quote:
Originally Posted by maleko89
Gary, I found one problem. When in the V4Garage, the Menu button doesn't work. The others work fine.

Thanks.
That has been fixed now.
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #15  
Old 06-05-2006, 10:11 AM
Buster Hymen's Avatar
Buster Hymen Buster Hymen is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 4,126
My VMax: 88 VMax, Red!
My other bikes: 01 Suzuki DRZ, 03 Busa
Awards Showcase
Award of Posting Excellence (APE) Nice guy award 
Total Awards: 2
Default Re: Problems using this forum??

Quote:
Originally Posted by KRL0215
Buster, I think we lost the "new posts" button. Thats usually how I search the forum. Or maybe it moved?
If you are using the VMax Dark template, I've never had a button marked new posts but it is the first option under the Menu button. If you are using the vbblue template, then there is a New Post button on the Navigation bar..
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #16  
Old 06-05-2006, 01:48 PM
KRL0215's Avatar
KRL0215 KRL0215 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Warwick RI
Posts: 369
Default Re: Problems using this forum??

it used to be under the Menu button, but its not there anymore. There is now one that says Todays POsts, but Im almost 100% positive there was one that said new posts (vmax dark)
__________________
Ken VMOA #3892
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #17  
Old 06-05-2006, 02:32 PM
Buster Hymen's Avatar
Buster Hymen Buster Hymen is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 4,126
My VMax: 88 VMax, Red!
My other bikes: 01 Suzuki DRZ, 03 Busa
Awards Showcase
Award of Posting Excellence (APE) Nice guy award 
Total Awards: 2
Default Re: Problems using this forum??

Quote:
Originally Posted by KRL0215
it used to be under the Menu button, but its not there anymore. There is now one that says Todays POsts, but Im almost 100% positive there was one that said new posts (vmax dark)
See the 2 attachments. Under Menu, the first choice is New Posts, and at the bottom of the page there is an option of Todays Post. Is this what you are referring to?
Attached Images
File Type: jpg new posts.jpg (39.5 KB, 10 views)
File Type: jpg today's posts.jpg (14.9 KB, 6 views)
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #18  
Old 06-05-2006, 04:14 PM
KRL0215's Avatar
KRL0215 KRL0215 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Warwick RI
Posts: 369
Default Re: Problems using this forum??

yeah, Im talking about the first pic, but thats not what my drop down looks like. check this out
Attached Images
File Type: jpg untitled.jpg (72.7 KB, 12 views)
__________________
Ken VMOA #3892
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #19  
Old 06-06-2006, 08:50 AM
Buster Hymen's Avatar
Buster Hymen Buster Hymen is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2006
Location: Ontario, Canada
Posts: 4,126
My VMax: 88 VMax, Red!
My other bikes: 01 Suzuki DRZ, 03 Busa
Awards Showcase
Award of Posting Excellence (APE) Nice guy award 
Total Awards: 2
Default Re: Problems using this forum??

Quote:
Originally Posted by KRL0215
yeah, Im talking about the first pic, but thats not what my drop down looks like. check this out
Wow, that was fooked! Thanks for pointing that out. I recoded that menu and I checked it from a few different user levels. So it looks like it is right now, it is weird that it didn't affect my menu. Any ways, let me know if there are any more problems.
Reply With Quote
 

Re: Problems using this forum??
  #20  
Old 06-06-2006, 01:57 PM
KRL0215's Avatar
KRL0215 KRL0215 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Warwick RI
Posts: 369
Default Re: Problems using this forum??

its fixed now, whatever you did worked. Is that why the board was down this morning?
__________________
Ken VMOA #3892
Reply With Quote
 
Reply

Bookmarks

Tags
forum, problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -4. The time now is 04:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

MorleyMuscle.com Exactrep
top of page